• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

AinMar Designin blogi

Päivittelen tänne satunnaisesti blogimaisesti sisältöä. Osa saattaa olla samaa kuin sosiaalisessa media, mutta mikäli sinulta ei sometilejä löydy, löydät täältä viimeisimpiä tietoja ja kuvia! Kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Hyvää Pridea! (15.6.22)

Anna moninaisuutesi näkyä! Jokaisella on oikeus omaan seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteettiin ja suhteiden moninaisuuteen. Pride-korviksilla ja -laukkukorulla tuot oman sateenkaarevuutesi näkyväksi sekä osoitat julkisesti, kuinka värikästä maailman väestö on.

Queer-taustaisena yrittäjänä, halusin tuoda tänä vuonna vihdoin queerimpia tuotteita. Valikoimasta löytyy korvakoruja ja laukkukoruja bi, lesbian, pan, poly, queer ja trans -teksteillä. Lisää on tulossa! Mikäli haluat tietyn tekstin nopeammin valikoimaan, laita viestiä sähköpostilla :)

Ei mainoksia (9.6.21)

Pääsin kokeilemaan jotain uutta näissä monivärisissä tuotteissa. Ei mainoksia -kyltti syntyi asiakkaan toiveesta ja tuote onkin lisätty verkkokauppaan sekä Nearbyn valikoimaan. Kyltin tausta on automaattisesti valkoinen, kehyksen ja tekstin väri on valittavissa tutusta värivalikoimasta. Mikäli kuitenkin haluat vaihtaa myös taustavärin, laita viestiä sähköpostilla tai somen kautta, niin taiteillaan sinulle uniikimpi kappale!

Pohdin pitkään myös tekstiä ja sen sisältöä. Välillä haikailen sitä, että toisin enemmän omaa persoonaani esille. Eräs tällainen puoli on numerot ja data. Vaikka matikka ei olekaan suurin vahvuuteni, rakastan silti erilaisia aineistoja, graafeja ja taulukoita. Halusin tällä kertaa tuoda sitä esille kuvan alalaidassa näkyvän taulukon kautta.

Taulukosta siis nähdään, kuinka paljon mainontaan käytetään rahaa maailmanlaajuisesti. Taulukon numerot ovat miljardeina dollareina, eli kun lisäät perään yhdeksän nollaa, näetkin aika ison numeron. Eurojackpotissa on parhaillaan 90 miljoonaa euroa, eli siihen pitäisi lisätä vielä kolme nollaa perään.

Minusta oli mielenkiintoista huomata, kuinka vähän sanoma- ja aikakausilehtien mainontaan käytetään rahaa. Joka kerta kun päädyn selailemaan lehtiä, tuntuu turhauttavalta, kuinka paljon sivuista on mainosten peittämiä ja kuinka vähän varsinaiselle sisällölle jää tilaa.

Itse en katso juurikaan televisiosta mitään, vaikka ohjelmat näkisikin ilmaiseksi mainosten uhalla. Tuhlaan rahani suoratoistopalveluihin, joissa mainokset keskittyvät vain kyseisen palvelun omaan sisältöön. Autolla kulkiessani kuuntelen radiota. Auton radion pikavalinnoissa on kuusi kanavaa ja silti parhaimmillaan viideltä tulee samaan aikaan mainoksia.

Suurin itseeni kohdistuva mainonta on todennäköisesti sosiaalisen median kautta näkyvä. Mainoksia näkyy joka puolella, mikä juontaa juurensa älypuhelinten käytön jatkuvaan kasvuun. Käytätkö sinä muita älylaitteita kuin puhelinta?

Palatakseni vielä lopuksi kuvan uutuustuotteeseen, se on hassua, kuinka voimme vastaavanlaisilla kylteillä kieltäytyä ilmaiseksi saamistamme fyysisistä mainoksista. Voisinko ripustaa oveeni myös kyltin, joka kieltäisi radiomainokset tai sosiaalisessa mediassa näkeväni?

Aurinkoista ja mainosvapaata viikkoa kaikille!

Voi v*ttujen kevät! (6.4.21)

Ärsyttääkö teitäkin takatalvi ja odotatte innolla kesää ja aurinkoa? Minä ainakin haluaisin nähdä enemmän värejä ja iloa jo toisen koronakevään keskellä. Siispä tarjoan seuraavaa:

☀️ Neiti Kapina -korvakorut ja -kaulakorut alehinnoin ☀️

Kuvassa näkyvät 40 mm kokoiset Neiti Kapinat, mutta teen mielelläni juuri sinun persoonaasi vastaavat täydellisen kokoiset korut!

Tarjous voimassa huhtikuun loppuun. Tuotteiden tiedossa mainittu alkuperäinen hinta, tuotteella näkyvä hinta on alehinta.

Ihanaa ystävänpäivää! (8.2.21)

Sunnuintaina 14.2. vietetään ystävänpäivää. Tänä vuonna verkkokauppaan lisättiin ihanat sydämet, sekä ensimmäistä kertaa korusetti! Voit siis tilata itsellesi, ystävällesi tai rakkaallesi tämän korusetin muistuttamaan, kuinka tärkeä toinen voikaan olla. Mikäli teet tilauksen 9.2. klo 23:59 mennessä, ehtii paketti perille perjantaiksi. Maanantain piristyspaketti ei myöskään kuulosta huonolta!

Sydämet -korusetin löydät täältä, uudesta tuotekategoriasta.