• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

Messut & tapahtumat

Tulevat tapahtumat löytyvät etusivulta.

Jälleenmyyjät

Oletko kiinnostunut jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä ainmardesign@gmail.com

LOV!T

"Monipuolisesti kotimaista käsityötä halutuimmilta käsityöalan pienyrittäjiltä ja tosiharrastajilta!

Uniikit käsin tehdyt korut, asusteet, sisutustuotteet, lastentarvikkeet, kassit, meikkipussit, paperituotteet ja kodin kestotarvikkeet yhdestä osoitteesta, yhdellä nopealla toimituksella!

Kiitos, kun tuet kotimaista kädentaitoa ja yrittäjyyttä!"

Verkkokauppa: https://www.lovitkauppa.com/

Visual Meri

Visual Meri on helsinkiläisen kuva-artesaanin luoma graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen ja pieniin paperituotteisiin keskittyvä yritys. Hän järjestää jatkuvasti erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita ja panostaa ekologisuuteen esimerkiksi pakkausmateriaaleissa. Hänen verkkokaupastaan löytyy jälleenmyyntituotteiden lisäksi yhteistyössä suunniteltuja tuotteita, jotka tunnistat yritykseni logosta.

Verkkokauppa: https://www.visualmeri.com/

WithLoveEmilia

WithLoveEmilialla on ihana oma putiikki Varkaudessa. Myymälästä sekä hänen verkkokaupastaan löytyy tuotteita hiuksiin, kasvojen hoitoon, asusteisiin ja paperituotteisiin kuten tarroihin ja kortteihin. Osa hänen tuotteistaan on valmistettu kierrätetyistä kankaista.

Putiikki: Kauppakatu 32, 78200 Varkaus

Verkkokauppa: https://www.withloveemilia.fi/

Asiakkaiden verkkokauppoja:

Kuvaksini tarjoaa laadukkaita tarroja ja muita tuotteita kalentereihin, bulletjournaliin, päiväkirjoihin ja muuhun paperiaskarteluun. Häneltä löytyvät bujoilusabluunat ja washileikkurit ovat Kuvaksinin suunnittelemia, AinMar Designin valmistamia.

Picla Design on käsityöyritys, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita, omalaatuisia, vastuullisia, ekologisia ja suomalaisia käsintehtyjä tuotteita. Tuotteiden materiaalit ovat mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, suomalaisia tai luonnonmateriaaleja. Piclan verkkokaupasta löydät ihanat Aino- ja Jätski-korvikset, jotka on suunniteltu yhteystyössä.