• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

PLA-muovi

Kaikki tuotteet valmistetaan tällä hetkellä PLA-muovista. PLA tuotetaan uusiutuvista raaka-aineista, joten materiaalina PLA on biohajoavaa ja siten ekologisempi vaihtoehto esimerkiksi öljypohjaisille tuotteille. Osa materiaaleista on kierrätettyä PLA:ta.

Tuotteet valmistetaan 3D-tulostamalla. Valmistusmenetelmä on ekologinen, sillä kun 3D-tulostimen asetukset on säädetty oikein, jätettä ei synny lainkaan.

Kuvassa PLA-muovirulla

Metalliosat

Metalliset osat, kuten korujen osat, ovat pääosin hopeoituja tai kullattuja. Korvakoruja tilatessa asiakas voi valita koukuksi nikkelittömän koruteräksen tai aidon hopean, nykyisin myös klipsikorvikset onnistuvat. Ketjut ovat valmistettu messingistä.

Kuvassa kaulakoruketju, korvakorukoukkuja sekä muita koruosia

Hoito-ohjeet

Säilytäthän tuotteet kuivassa ympäristössä ja vältäthän korkeita lämpötiloja – tuotetta ei kannata jättää autoon kuumana kesäpäivänä, sillä se voi menettää muotoaan.

Voit puhdistaa likaantuneen tuotteen kostealla liinalla.

Tuotteita ei ole suunniteltu pienten lasten tai eläinten käyttöön. Tuote ei ole ruoka eikä lelu, sitä ei myöskään suositella ulkokäyttöön sään armoille.

Korvansäästäjiä on puhdistettu esimerkiksi desinfiointiaineilla, eikä näkyviä muutoksia tuotteeseen ole tullut. Mikäli niitä ilmenee, ole yhteydessä sähköpostilla. Korvansäästäjiä on myös mahdollista muotoilla lämmöllä, aloitathan varoen esimerkiksi hiustenkuivaajalla.