• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

AinMar Design

AinMar Design on yhden naisen pienyritys, joka perustettiin tammikuussa 2020. Keskityn 3D-tulostettujen ekologisten korujen ja koriste-esineiden suunnitteluun sekä valmistamiseen. Yritys kasvaa pienin askelin, joten vielä on paljon tehtävää ja opittavaa. Tärkeimpänä asiana on tehdä kanssasi uniikki matka 3D-tulostettujen tuotteiden parissa.

Kuvassa Aino-Maria Nieminen

Aino-Maria

Opiskelija ja yrittäjänainen kaiken takana. Avoin, aurinkoinen ja innokas tekemään yhteistyötä asiakkaiden ja muiden yrittäjien kanssa.

Kuvassa hahmo yhdistää erilaisia laitteita

Eerik

Toimii teknisenä ja henkisenä tukena. Auttaa välillä myös mallien suunnittelussa.

Kuvassa söpö koiranpentu Mei

Mei

Pikkuapuri Mei rauhoittaa kiireiden keskellä ja auttaa parhaansa mukaan. Seuraa kiinnostuneena työskentelyä.

Miten tänne päädyttiin?

Muutama vuosi sitten kuulin sanat: "Ostetaanko 3D-tulostin?". Pian tämän jälkeen tulostin saapui ja perehtyminen 3D-mallintamiseen alkoi. Ainoa asia, mikä oli varmaa, oli halu suunnitella persoonallisia koruja itselleni. Ensimmäinen koskaan 3D-mallintamani koru oli asteekkisulka, joka löytyy myös verkkokaupan valikoimasta. Myöhemmin aloin suunnittelemaan myös muita malleja ja pian ystäväni ja tuttavani alkoivat kysellä jatkuvasti: ”Mikset ala myymään näitä?” Kuuntelin kysymystä kerta toisensa jälkeen, kunnes sain kerättyä tarpeeksi rohkeutta ja määrätietoisuutta oman yrityksen perustamiseksi.

Kuvakooste erilaisista sidosriimukoruista, jotka on 3D-tulostettu

Missio

Halu suunnitella juuri sellaisia koruja, joita rakastan, on muuttunut haluksi suunnitella juuri sellaisia koruja, joita asiakas rakastaa. Kun käy ostoksilla, ostaa usein tuotteita, joista ”voisi pitää”. Harvoin kuitenkaan tulee koettua ahaa-elämyksiä siitä, että juuri tätä tuotetta rakastaa. Haluan tarjota asiakkaille juuri heidän makuunsa sopivia tuotteita – tuotteita, joita ei ole ehkä koskaan tehty tai joita on vaikea saada käsiinsä.

Persoonalliset ja ekologiset tuotteet – juuri sinun toiveidesi mukaan.

Mikäli sinulla on idea tuotteesta, jonka olet aina halunnut, tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä! Mikään ei ole parempaa, kuin saada asiakaspalautetta siitä, kuinka ihanaa on vihdoin saada koru, jollaista on pitkään etsinyt tai esine, jota on aina tarvinnut.

Arvot

Laatu

  • Asiakkaille tarjotaan laadukkaita tuotteita laadukkaista materiaaleista.

Persoonallisuus

  • Valikoima pidetään persoonallisena, minkä lisäksi asiakkaille tarjotaan mahdollisuus suunnitella itse oma tuotteensa.

Kestävä kehitys

  • Tuotteet valmistetaan PLA-muovista, joka tuotetaan uusiutuvista raaka-aineista ja on siten biohajoavaa.
Kuvassa saniainen-kaulakoru

Tuotteeni

Tuotteeni valmistetaan taidolla laadukkaista materiaaleista mahdollisimman ekologisesti. Lisää materiaaleista voit lukea täältä.

Kuvassa asiakkaan lapsen suunnittelema pöllökoru

Asiakkaani

Asiakkaani rakastavat persoonallisia ja ekologisia tuotteita. Asiakkaat voivat itse suunnitella tuotteita, jotka valmistetaan heidän toiveidensa mukaan.