• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

Yhteistyö

Yhteystyö on yksi tärkeimpiä arvojani yrittäjänä. Haluan tukea muita yrittäjiä upeilla yhteistyötuotteilla ja muilla palveluilla. Yhteistyö voi olla yhden projektin juttu tai pidempiaikainen esimerkiksi yhteistyötuotteiden kautta.

Mikäli jonkinlainen yhteistyökuvio kiinnostaa, ota yhteyttä ainmardesign@gmail.com

Nykyiset yhteistyökumppanit löydät selaamalla sivua alemmas.

Yrityksille

Haluaisitko tilata persoonallisia yrityslahjoja esimerksiksi yrityksen logolla?

Oletko unelmoinut personoidusta kolmiulotteisesta pöytäkoristeesta messupöydän kulmaan?

Nämä ja paljon muuta on mahdollista toteuttaa yritykseni kautta. Ota yhteyttä ainmardesign@gmail.com ja keskustellaan mahdollisuuksista!

Kuvassa AinMar Designin 3D-tulostettu logo

Yhteistyökumppanit

Kuvaksini

Kuvaksini tarjoaa laadukkaita tarroja ja muita tuotteita kalentereihin, bulletjournaliin, päiväkirjoihin ja muuhun paperiaskarteluun. Häneltä löytyvät bujoilusabluunat ja washileikkurit ovat Kuvaksinin suunnittelemia, AinMar Designin valmistamia.

Osoite: https://www.kuvaksini.fi/

Picla Design

Picla Design on käsityöyritys, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita, omalaatuisia, vastuullisia, ekologisia ja suomalaisia käsintehtyjä tuotteita. Tuotteiden materiaalit ovat mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, suomalaisia tai luonnonmateriaaleja. Piclan verkkokaupasta löydät ihanat Aino- ja Jätski-korvikset, jotka on suunniteltu yhteystyössä.

Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/picladesign/

Verkkosivut: https://www.picladesign.fi/

Visual Meri

Visual Meri on helsinkiläisen kuva-artesaanin luoma graafiseen suunnitteluun, kuvitukseen ja pieniin paperituotteisiin keskittyvä yritys. Visual Meri on ensimmäinen yhteistyökumppanini, ja olemme yhteistyössä suunnitelleet tuotteita, jotka löytyvät molempien verkkokauppojen valikoimasta. Yhteistyötuotteet tunnistat yritystemme logoista, ja hänellä on jälleenmyynnissä myös AinMar Designin tuotteita.

Osoite: https://www.visualmeri.com/

WithLoveEmilian logo

WithLoveEmilia

WithLoveEmilialla on ihana oma putiikki Varkaudessa. Myymälästä sekä verkkokaupasta löytyy tuotteita hiuksiin, kasvojen hoitoon, asusteisiin ja paperituotteisiin kuten tarroihin. Emilialle olen päässyt toteuttamaan hänen suunnittelemiaan korvakoruja (Sateenkaari ja Timantti), ja hänellä on jälleenmyynnissä myös AinMar Designin tuotteita.

Osoite: https://www.withloveemilia.fi/