• Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
  • Kysyttävää? Vastaan mielelläni!
  • 14 päivän palautusoikeus

Postikortti

2,50 €

Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Postikortit ilahduttavat ystäviä sekä toimivat sisustuselementtinä kotona tai töissä. Korttiin on helppo kirjoittaa sen silkkisen pinnan ansiosta!


Nyt postikortteja on saatavilla jo kymmenessä ihanassa kuosissa:


Metsäpeura:

Seikkailet metsässa hämärässä. Hengität sisään raikasta ilmaa, josta haistat sammaleen, sienet, kukkaset ja eläimet. Kuulet rasahduksen ja havahdut - mikä se oli? Lähdet seuraamaan ääntä kiinnostuneena pitkin poikin yhä hämärtyvää metsää. Pysähdyt juuri ennen aukeaa. Näet edessäsi kauniin eläimen, peuran, joka on johdattanut sinut salaiselle lammelle keskelle metsää. Kiität uutta ystävääsi tästä muistosta.


Kukkaniitty:

Sinivuokko siellä sipsuttaa, auringonkukka arkerasti auttaa, pioni pienesti paijailee, lilja lähimpänä leiskuaa. Sano se kukkasin! Tämä kortti on täydellinen kukkia rakastavalle, sillä siinä yhdistyy monia kevään ja kesän ihanuuksia. Tiesitkö, että auringonkukka yhdistetään sokeaan hullaantumiseen, lilja kuvastaa usein puhtautta ja täydellisyyttä, tai että pioni on kulttuurista riippuen yhdistetty maskuliinisuuteen tai rakkauteen?


Sienimetsä:

Pienen pieni metsinkäinen tuhisi ja puhisi kantaessaan kapsäkkejään. Taas oli se aika vuodesta, kun metsään putkahteli sieniä sienien perään. Pirteän keltaiset kanttarellit olivat aina olleet sen suosikkeja ja niiden alle oli niin mukava rakentaa pesä. Valitettavasti kanttarellit olivat muidenkin suosiossa ja omaa kotipesää oli vaikea löytää. Se jatkoi matkaansa sieneltä toisen luo, kunnes löysi upean yksilön, jonka alle iloisesti vihellellen levitti tavaransa. Ainakin siksi aikaa, kunnes joku tulisi ja poimisi sen.


Peikonlehti:

Karvaiset jalat loiskuttivat iloisesti mutaa kulkiessaan märällä polulla. Peikko oli aina pitänyt sateesta, sen virkistävästä tuoksusta ja elvyttävästä vaikutuksesta. Se suorastaan rakasti pomppia lätäköissä ja kuunnella pisaroiden synnyttämää musiikkia niiden osuessa erilaisiin esteisiin. Sen sijaan se ei ollut ikinä pitänyt korviensa kastumisesta, joten se vihelteli kulkiessaan pisaroiden rummutuksen tahdissa vasten sateenvarjonaan käyttämäänsä peikonlehteä.


Lumihiutale:

Katulampun valokeilaan ilmestyi yksittäinen hiutale. Se välkehti valkoisen kimmeltävänä leijaillessaan maata kohti. Pian sen seuraan liittyi muitakin, lukuisia pikkuruisia valkeita tähtiä, joiden sakarat oli koristeltu toinen toistaan taidokkaammilla kuvioinneilla. Jokainen ainutlaatuinen. Hiutaleet päätyivät mikä minnekin, puiden oksille, penkin kaiteelle, pientareille ohueksi peitteeksi. Ensilumi oli tullut, peitellen maan rauhoittavaan uneen odottamaan jälleen kevättä.


Vaahtera:

Kirkasta keltaista, hehkuvaa oranssia, syvää punaa, vielä vähän vihreää muistona menneestä kesästä. Lehtikasa loisti väreissään, kutsui haravoijaa loikkaamaan kasaan. Lapset pomppivat kasaan yhä uudestaan ja uudestaan, heittelivät lehtiä ilmaan ja katselivat niiden satavan maahan. Nauroivat onnesta, kutsuivat aikuista mukaansa iloitteluun. Aikuinen siirsi haravan syrjään ja hyppäsi kasaan lasten perässä itsekin nauraen.


Olet rakas:

Rakkautta on monenlaista. Kun otat kiinni lapsen kädestä, tuot hänelle turvaa. Kun tartut ystävän kädestä kiinni, vain taivas on rajana seikkailuillenne. Kun pidät rakkaasi kädestä, tunnet kumppanisi sykkeen ja näytät maailmalle ketä rakastat. Kun pidät kiinni isovanhempasi kädestä, kerrot hänelle ilman sanoja kuinka tärkeä hän on vaikket häntä usein näkisikään.


Rakas ystäväni:

Rakas ystäväni. Tänään oli hurja päivä ja et uskokkaan mitä tapahtui! Katsoin ulos ikkunasta ja ...

Rakas ystäväni. Ei olla nähty pitkään aikaan, mutta halusin lähestyä sinua perinteisellä postikortilla. Lähtisikö kanssani ...

Rakas ystäväni. Olet minulle tärkeä. Olet ollut osa elämääni aina ja siksi halusinkin kertoa sinulle tämän. ...

Ei ole yhtä oikeaa tapaa aloittaa korttia tai vain yhtä syytä lähettää sitä. Anna tai lähetä ystävällesi juuri teidän näköisellä tekstillä varustettu huomionosoitus.


PRKL:

PRKL! Aina välillä tulee niitä päiviä, kun mikään ei suju. Mutta onneksi on myös niitä päiviä, kun kaikki onnistuu. Päivän fiiliksestä huolimatta, tässä kortissa on asennetta.


Neiti Kapina:

Vanhentuneiden asenteiden uudistamista. Uusien ajatusten esille tuomista. Uuden ja vanhan yhdistämistä toimivaksi kokonaisuudeksi. Itsensä etsimistä kaavoihin kangistumatta. Uskallusta ja rohkeutta kyseenalaistaa ja ottaa puheeksi. Kompromissien tekoa. Innovatiivisuutta. Älykkyyttä. Itsevarmuutta. Halua ja toiveikkuutta parempaan, toimivampaan tulevaisuuteen. Tätä kaikkea ja paljon muuta on olla sopivasti kapinallinen.


Kortti on painettu Hollannissa ja se on painoltaan 360 gsm.